Family Fun in Thailand

Als backpacker struinde je rond in onbekende landen, proefde je vreemde culturen en was je onder de indruk van de mensen die je ontmoette. Je hield van de vrijheid die reizen je gaf: met een vliegticket in je pocket en een Lonely Planet in de hand lag de wereld aan je voeten!

Inmiddels heb je jonge kinderen die zo hun eisen stellen aan de vakantiebestemming die je kiest. Er is niets mis met nabije, ongecompliceerde reisdoelen, maar hoe breng je echte reisliefde en liefde voor andere culturen over op je kinderen? Thailand is een goede gezinsbestemming, dat hoor je van andere reizigers, maar hoe pak je zo’n reis aan?

Family Fun Travel werd opgericht door Angela Schop en Herbert Workel, fervente reizigers die er niet voor terugdeinsden hun kinderen mee te laten genieten van hun levensstijl. Zij ontdekten zodoende ook wat reizende ouders nodig hebben: hulp bij het vinden van fijne accommodaties, tips voor geschikte bestemmingen en activiteiten en het geven van betrouwbare informatie voor, tijdens en na de reis.

Eén van de meest uitdagende bestemmingen in hun reisprogramma is Thailand. Door dit fantastische, bruisende, kleurrijke en kindvriendelijke land kun je een veertiendaagse rondreis maken die je van de ene verbazing in de andere doet vallen, maar die tegelijkertijd alle rust en ruimte biedt om samen met je kids de wereld te verkennen in het tempo dat jullie past.

Laat je inspireren door het avontuurlijke aanbod van Family Fun Travel en vind de perfecte kidsproof reis op onze website. Vragen? Wij staan klaar om je de gewenste persoonlijke service te bieden! Kijk op http://www.familyfuntravel.nl/rondreizen/thailand voor specifiek info over rondreizen Thailand.

Comments are closed.