Elektrische sigaret

Elektrische sigaret

De elektrische sigaret die rookt als een echte sigaret!

  • Voelt, smaakt en bevredigt als een echte sigaret
  • Compleet schadeloos
  • Werkt op oplaadbare batterijen
  • Met 4 verschillende smaken
De Clever Smoke is de meest geslaagde imitatiesigaret van dit moment. De Clever smoke sigaret rookt, voelt en smaakt als een echte sigaret. Daardoor geeft de Clever smoke je dezelfde bevrediging die je verslaafd heeft doen raken aan echte sigaretten – maar dan zonder de schade!

De elektrische sigaret bevat geen giftige stoffen. Een verhitte damp verrijkt met smaak imiteert echte sigarettenrook zo overtuigend dat je geen verschil merkt met standaard sigaretten. Je blaast zelfs ‘rook’ uit!
Wanneer je klaar bent met het roken van de elektrische sigaret stop je hem simpelweg in je zak voor de volgende keer. Zo bespaar je duizenden euro’s. Clever Smoke verbruikt alleen smaakcapsules die langdurig meegaan en goedkoop te hervullen zijn.  Om de Clever Smoke op te laden steek je hem kort in je stopcontact of computer.

Rook de elektrische sigaret overal. Omdat je geen giftige stoffen verspreidt kan je gerust roken achter je computer op kantoor of zelfs in een restaurant. Met de Clever smoke geef je de schade op van roken, maar niet het plezier. Zo kan jij ook simpel stoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *