Eenvoudig wietzaden kopen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen wietplantjes te planten. En waarom zouden ze dat niet doen wanneer het zo gemakkelijk is om wietzaadjes te krijgen? Nu kun je eenvoudig online gaan en ze in bulk kopen. Het leuke ervan, is dat het helemaal legaal is.

Wietzaden kopen is veel beter dan stekjes kopen, omdat:

  • Je zeker weet dat je vrouwelijke zaadjes koopt.
  • Er bij stekjes ziektes mee kunnen komen.
  • Je met zekerheid weet dat je de gewenste soort plant gaat kweken.
  • Het soms kan voorkomen dat je oudere stekjes krijgt in plaats van nieuwe.
  • Je de zaadjes legaal in voorraad mag hebben.

Het is dus geen wonder dat vele mensen liever wietzaadjes kopen. En ik weet precies welke de beste wietzaden webshop is. Tinyseeds.nl heeft een grote voorraad wietzaden van diverse soorten cannabis. De kans is dus groot dat je jouw gewenste zaadjes zult vinden.

Bij Tiny Seeds krijg je alle informatie die je nodig hebt om je te helpen beslissen. Je krijgt duidelijke foto’s te zien en kunt nagaan na hoe lang de planten bloeien en of je ze binnen of buiten moet planten. Ze vertellen je ook wat voor effect elk plant op je kan hebben. Koop de zaadjes in bulk en geniet van een aantrekkelijke korting.

De webwinkel accepteert ook Bitcoin als betaling. Ze hebben een handige chatbox zodat je meteen je vragen kunt stellen als je die mocht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *