Eenvoudig online zaken doen met GoedGenoeg

De overlijdensrisicoverzekering van GoedGenoeg is ideaal voor ZZP’ers: no-nonsense, transparant, eenvoudig en betaalbaar. Bij ons krijg je eenvoudige producten die je zelf kunt afsluiten en beheren op internet. En die soberheid heeft het voordeel dat we goedkoop kunnen werken. Met GoedGenoeg doe je eenvoudig zaken online.

De overlijdensrisicoverzekering van GoedGenoeg
Met de overlijdensrisicoverzekering Dood Gaan kun je je verzekeren tegen overlijden. De overlijdensrisicoverzekering is bedoeld om de mensen die je achterlaat financieel te ondersteunen. Hiermee kunnen zij zorgen voor financiële lasten na jouw overlijden. Dit gaat om zaken zoals de hypotheekschuld of voor het uitkopen van de nabestaande(n) van de overleden ondernemer, maar ook als aanvulling op een inkomen.

Hoe werkt de overlijdensrisicoverzekering van GoedGenoeg?
GoedGenoeg keert een bedrag uit als je overlijdt voor het einde van de verzekering. Hieronder volgen de belangrijke onderdelen van de overlijdensrisicoverzekering Dood Gaan.

Hoogte van overlijdensrisicoverzekering
Je bepaalt zelf voor welk bedrag je je wilt verzekeren, je kunt maximaal een uitkering van € 200.000 belastingvrij verzekeren.

Premie
Je betaalt bij ons iedere maand je premie totdat de verzekering stopt of tot de afgesproken einddatum. Deze premie hangt onder andere af van je leeftijd, geslacht en vanzelfsprekend het verzekerde bedrag. De premie wordt hoger naarmate je ouder wordt. Je kunt direct de premie van onze overlijdensrisicoverzekering berekenen.

Uitkering van overlijdensrisicoverzekering
Als jij overlijdt, keert de GoedGenoeg een bedrag uit. Je bepaalt zelf wie de uitkering krijgt, dit kan familie zijn maar ook een zakenpartner. De verzekering keert uit wanneer je voor je 65ste komt te overlijden. Bij het afsluiten van de verzekering spreek je af hoe hoog dit bedrag is. Dit bedrag is een vast bedrag.

Eerder stoppen met de overlijdensrisicoverzekering?
Je mag de verzekering eerder stoppen. Bij ons kun je je overlijdensrisicoverzekering maandelijks opzeggen. Dan betaal je geen premie meer. Je krijgt dan geen uitkering. De verzekering stopt automatisch op je 65ste.

Medische keuring
Je moet een vragenlijst over jouw gezondheid invullen voordat de verzekering begint. Dit heet een gezondheidsverklaring. Met deze gezondheidsverklaring beslist een verzekeraar of je de verzekering kunt afsluiten.

De voor-en nadelen van (de producten van) GoedGenoeg
Wat GoedGenoeg zo anders maakt, is de combinatie van klantgerichtheid, netwerken, efficiency en samenwerken door cocreatie. Dat biedt de juiste omgeving waarbinnen je als ondernemer de balans kunt vinden tussen risico’s begrijpen, nemen en (gedeeltelijk) afdekken. Je bepaalt zelf waar jij je wel tegen verzekert en waartegen niet. We willen jou alleen die zekerheid bieden die aansluit bij wat je zelf wenst. Vanzelfsprekend wordt je efficiënt geholpen op de momenten die jou uitkomen. Onze dienstverlening is flexibel, eenvoudig en transparant. Dat is nou verzekeren met ondernemersmentaliteit.

Persoonlijk advies
GoedGenoeg werkt geheel op basis van execution only dus wij adviseren niet. Dit is een vorm van dienstverlening waarbij jij zelf alles afweegt en beslist. Wij voeren slechts jouw wensen en opdrachten uit. Van ons ontvang je wel alle productinformatie en overige algemene informatie, maar geen persoonlijk advies. Als je wel een persoonlijk advies nodig hebt, kun je contact opnemen met één van de leden van de Vereniging Onafhankelijke Financiële Planners.

Kortom GoedGenoeg is

no-nonsense eenvoudig & betaalbaar

transparant duidelijke voorwaarden

flexibel altijd aanpasbaar

eerlijk geen opzegtermijn

betrouwbaar initiatief van Achmea

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *