Een verzorgde tuin

Wilt u graag genieten van een verzorgde tuin? Dan bent u bij Hof van Hattem aan het juiste adres. Bij het Hof van Hattem weet u zeker dat uw tuin er verzorgt uit blijft zien en er met veel zorg en aandacht mee wordt gewerkt. Wij verwerken graag al onze creativiteit in uw tuin. Wij leveren alleen kwaliteit en laten u weer genieten van uw tuin.

Nieuwe tuin

Ik en mijn man hebben laatst een nieuw huis met een hele grote tuin gekocht in Zwolle. Beide hebben wij geen groene handen en wisten niet goed hoe we dit het beste konden aanpakken. We houden er wel van om in de tuin te kunnen genieten met familie of vrienden, daarom zochten wij een hoveniers bedrijf dat kwaliteit levert. Wij hebben bij verschillende hoveniersbedrijven rond gekeken en bevielen de foto’s van Hof van Hattem ons het meeste. Zij hebben dus ook onze tuin helemaal spik en span gemaakt. Wij zijn super blij met onze tuin! Nog veel beter als dat we in onze gedachten hadden. Ze hebben er veel creativiteit in gestoken wat wij een heel leuk extraatje vinden.

Voor meer informatie over Hof van Hattem, dé hovenier Zwolle, kunt u een kijkje nemen op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.

Comments are closed.