Een mooie volle mond voor een jonger uiterlijk

Een mooie volle mond, veel mensen zouden het wel willen maar niet iedereen is ermee gezegend. Naarmate we ouder worden, neemt het volume in onze lippen helaas sowieso af. Sommige mensen zijn sowieso niet behept met een volle mond en voelen zich daar misschien wel onzeker. Dat zijn allemaal redenen voor mensen om vollere lippen te willen.

Er zijn gelukkig makkelijke en goed bereikbare manieren om (toch) vollere lippen te krijgen. Echter bestaan hier wel wat misverstanden over. Zo zijn er de beruchte botox lippen, lippen opgevuld met botox. Maar dit kan per definitie eigenlijk al niet als je de werking van botox gaat bekijken. Botox is namelijk een middel dat de spieren tijdelijks en deels verlamd. Met sommige rimpels werkt dat natuurlijk prima, zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes of fronsrimpels. Deze rimpels ontstaan namelijk ook, naast het minder elastisch worden van de huid, ook door overactiviteit van de spieren. Bovendien is het op deze plekken niet heel erg als je deze spieren niet meer zo strak kunt aanspannen. Bij de mond is dat natuurlijk wel een probleem. Je gebruikt je mond om te praten, maar ook om te eten en om te slikken. Door botox te injecteren in de mond, zou het moeilijker kunnen worden om al deze dingen te doen. Bovendien is botox ook geen middel dat de mond opvult, maar er zijn wel toepassingen die wel goed geschikt zijn voor het verkrijgen van volle lippen.

De meeste gebruikte cosmetische ingreep die wordt ingezet om vollere lippen te krijgen, is een behandeling met fillers. Door het gebruiken van fillers, wordt de mond op een natuurlijke manier voller gemaakt en worden de lippen voor een periode van gemiddeld anderhalf tot twee jaar voller en na deze tijd kan men er zelf voor kiezen om de herhaling al dan niet te herhalen.

Comments are closed.