Een mobiele telefoon voor mijn zoon

Ik heb altijd de nieuwste toestellen, zodra er eentje uit komt dan koop ik hem. Nu mijn zoon wat ouder word vind ik het voor hem ook tijd worden om een mooi toestel aan te schaffen. Voor hem wil ik wel een abonnement met toestel zodat hij er ook een verzekering bij neemt, je weet het nooit met van die puber jongetjes, ze kunnen het altijd slopen.

Ik wil voor hem graag een Iphone 6 of een Samsung galaxy note 4. Hij wil zelf natuurlijk de iphone 6, maar ik hij heeft mijn iphone een keertje kapot gemaakt dus lijkt het mij totaal niet verstandig dat hij zo’n kwetsbare telefoon neemt. Zo’n note is voor hem ook wel wat, zo kan hij lekker erop spelen en heeft ie zowat een tablet.

Hij kan dr lekker filmpjes op kijken en spelletjes op spelen, dat is tenslotte wat een jongen van zijn leeftijd op zijn mobiel doet. Ik neem een jaar abonnement zodat hij over een jaar gewoon weer een nieuwe telefoon mag uitzoeken.

Je moet die kinderen ook niet te lang met een oud toestel laten  lopen, dan horen ze er niet bij en krijg je nog kans dat hij gepest zal worden. Dat wil ik zeker niet op mijn geweten hebben dus krijgt hij een mooie telefoon van mij.

Comments are closed.