Een lente vol met frisse kleuren bloemen

Als de anemonen en narcissen weer uit komen weet je dat de lente is begonnen. In plaats van de kale bomen en grauwe lucht zie je weer velden vol gele narcissen en andere bloemen. Na de witte en blauwe bloemen die je in de winter veel ziet ben ik altijd zo blij om de vrolijke kleuren in de lente weer te verwelkomen. Geel past echt bij de lente. Een leuke combinatie vind ik geel met oranje. Met een paar groene en witte accenten heb je zo de ideale lente bos.

Zelf samenstellen of bloemen online bestellen?

Ik vind het heerlijk om zelf een mooie bos samen te stellen. Ik maak er echt een sport van om de beste kwaliteit er tussenuit te pikken zodat de bos lang goed blijft. Het is anders als ik een bos bloemen cadeau geef. Natuurlijk wil je dat iemand bloemen van goede kwaliteit krijgt maar gelukkig heb ik daar een oplossing voor gevonden. Ik bestel bloemen online in de webshop Frederiques Choice. Hier hebben ze altijd mooie bossen voor iedere gelegenheid. Ieder seizoen hebben ze aangepaste bossen bloemen. Zo ook voor de lente. De vrolijke kleuren zijn niet meer weg te denken uit de webshop.

Bos bloemen met een thema

Als ik iemand een bos bloemen stuur voor een verjaardag of andere gelegenheid, wil ik wel dat de bos bij iemand past en daarnaast ook bij het seizoen past. Het leuke aan online bestellen van bloemen is dat je kunt zoeken op bepaalde gelegenheden of thema’s. Zo zie je snel en overzichtelijk welke bossen bloemen voldoen aan jouw wensen. Ik moet nog steeds wennen aan het bloemen bestellen in plaats van het kopen in een echte bloemenwinkel. Toch ben ik keer op keer weer verbaasd en aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de bloemen.

Op naar de zomer

Niet alleen de lente is een heerlijk seizoen wat betreft bloemen. In de zomer bestel ik vaak grote bossen bloemen met allerlei verschillende kleuren zoals roze, rood, paars en geel. Ik wordt helemaal gelukkig als er een grote verse bos bloemen bij ons op tafel staat. Een tip voor als je jezelf eens wilt verwennen. Kies een mooie bos uit de webshop van Frederiques Choice en weest verrast als ze de bloemen bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *