Een e-sigaret kopen

Zoals de meeste onder ons weten is de e-sigaret al langere tijd een trend, ook in Nederland is de e-sigaret een trend geworden, steeds meer Nederlandse consumenten kopen een e-sigaret. Dat heeft natuurlijk een reden, steeds meer consumenten zien in dat het roken van een sigaret heel schadelijk is voor de gezondheid en de e-sigaret is een minder schadelijk alternatief.

Wat is een e-sigaret?

Een e-sigaret is een elektrisch apparaatje dat een nicotine oplossing (e-liquid) verdampt zodat rokers aan hun nicotine verslaving kunnen voldoen. Een e-sigaret bestaat uit een tank en een batterij, op het moment dat de batterij wordt geactiveerd door de damper wordt doormiddel van een verwarmingselement dat zich bevind in de tank de e-liquid verdampt.

Voordelen van de e-sigaret

Het roken van een tabak sigaret is zeer ongezond voor lichaam en geest, zo leidt de conditie van een persoon die rookt hier onder, ook voor de aderen en het hart is een tabak sigaret heel slecht.

Omdat in een e-sigaret geen koolstofmonoxide en stikstofmonoxide zit worden de aderen en het hart niet aangetast. Ook bevat een e-sigaret geen kanker verwekkende teer waardoor een damper geen longkanker zal krijgen.

Ook vindt bij een e-sigaret geen verbranding plaats die bij een tabak sigaret wel plaats vindt en schadelijke stoffen opwekt.

Comments are closed.