Een busje huren

Elk jaar houden mijn vriendinnen en ik een vriendinnen weekend waarbij een stedentrip georganiseerd moet worden. Afgelopen jaar was ik samen met nog een vriendin verantwoordelijk voor ons jaarlijkse uitje. Een stad was snel gevonden, maar nu stuitten we op het volgende probleem: hoe gaan we daar komen?

Een busje huren of toch met het openbaar vervoer?

We hadden de optie om met het openbaar vervoer te gaan, zoals elk jaar, maar ik vind dat toch een beetje onhandig. Wanneer je op de plaats ter plekke bent ben je namelijk helemaal afhankelijk van het openbaar vervoer. Dit is natuurlijk niet erg als je hotel midden in de stad is en je toch alleen in het centrum moet zijn. Maar in ons geval gingen we naar verschillende plekken toe, en dit is best lastig met bussen. Daarbij is het ook best prijzig om met de trein te gaan en om vervolgens elke keer een buskaartje te kopen. Toen hebben mijn vriendin en ik de prijzen van het een busje huren en het openbaar vervoer naast elkaar gelegd en kwamen snel tot de conclusie dat een busje huren niet alleen in verhouding goedkoper is, maar ook voor een stuk vrijheid zorgt.

Snel en gemakkelijk een busje huren

Toen zijn we gaan kijken naar verschillende aanbieders van busjes. Uiteindelijk zijn we bij een aanbieder uitgekomen die scherpe tarieven hanteert, maar waarbij het busje ook op die datum verhuurd kon worden. Tot mijn verbazing was het regelen van een busje erg gemakkelijk. Heb er echt goede ervaringen mee en mijn vriendinnen net zo. Ik verwacht dat we nu elk jaar een busje huren om bij onze bestemming te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *