Drukkerij Enschede

Ipskamp drukkers is een drukkerij met de hoofdvesteging in Enschede. Deze drukkerij is de specialist als het gaat om het drukken van brochures, magazines en boeken. Bij Ipskamp drukkers hoeft u niet een minimale oplage te bestellen, al vanaf 1 stuks gaan zij voor u aan het werk. U kunt kiezen tussen full colour en zwart-wit. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos bij deze drukkerij in Enschede.

Het traject
Ipskamp drukkers is actief in heel het land, dus zijn zij altijd dicht bij u in de buurt. Wanneer u het voortraject hebt doorlopen worden uw boeken, brochures of magazines in Enschede gedrukt. Het gehele traject doorloopt u samen met uw vaste adviseur. Zo hoeft u maar één keer te vertellen wat u wilt en wat uw wensen zijn. Uw drukwerk wordt zoals gezegd in Enschede gedrukt, maar deze wordt netjes op locatie bij u bezorgd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het milieu is een belangrijk item, dat vindt ook Ipskamp drukkers. Daarom hebben zij diverse maatregelen getroffen om verantwoord te ondernemen. Diverse maatregelen die zij hebben getroffen zijn:

  • Inkopen van minder milieubelastende hulpstoffen
  • Op een milieuverantwoorde manier gevaarlijke goederen opslaan
  • Verbruik van grond- en hulpstoffen verminderen (daar waar dat mogelijk is)
  • Afvalstoffen optimaal scheiden
  • Een nieuwe pers aanschaffen, deze pers is volledig CO2-vrij gebouwd, en heeft een veel lager energie- en materiaalverbruik

Ipskamp drukkers is in het bezit van ISO 14001 certificaat. Met dit certificaat laat een bedrijf zien dat ze over een goed werkend milieuzorgsysteem beschikken. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd. Daarnaast monitoren ze bij Ipskamp drukkers via de milieubarometer de milieukosten en milieubelasting.  Tevens zijn zij in het bezit van het FSC certificaat. De stroom die zij verbruiken is 100% groen. Dus wanneer u zaken doet met Ipskamp drukkers draagt u indirect ook bij aan een beter milieu.

Wanneer u kiest voor Ipskamp drukkers kiest u voor een perfecte coördinatie van uw drukwerkopdracht. Bij Ipskamp drukkers, dé drukkerij uit Enschede,  denken ze niet alleen met u mee, maar ze luisteren eerst naar u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *