Druk een speciale foto speciaal af. Op hout bijvoorbeeld.

Waarschijnlijk wist je al dat je tegenwoordig je foto’s net per se meer op papier hoeft af te laten drukken. Je kan je foto tegenwoordig op bijna ieder product laten printen. Een mok, een schort, een t-shirt, noem het allemaal maar op.  Ook als je je foto gewoon aan de wand wilt hangen zijn er vele opties. Heb je wel eens overwogen om je foto op hout af te laten drukken?

Het afdrukken van je foto op hout geeft een heel bijzonder effect aan je foto. Als je je foto op hout af laat drukken dan ga je op een extra creatieve manier met je foto om. Hout is een materiaal dat erg natuurlijk is. Het heeft een stoere, neutrale uitstraling. Door dit met een foto te combineren die erg bijzonder of speciaal voor je is, zorgt dit voor een heel mooi effect.

Een foto die op hout gedrukt wordt doet het vaak extra goed aan de wand. Niet alleen is een foto die op hout gedrukt is steviger, daar gaat het niet om. Een foto die op hout gedrukt is staat mooier, maar het laat ook zien dat je niet alleen met de foto, maar ook met de manier waarop je de foto hebt afgedrukt zorgvuldig bent omgegaan. Een foto op hout is dus niet alleen extra mooi, maar geeft ook een creatief tintje aan je foto, waarmee je je waarde die je voelt voor de foto uitdrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *