douwe egberts actie

DOUWE EGBERTS GAAT SAMENWERKING AAN MET ORANJEFONDS.

101 relatiegeschenken verzorgt vaak de merchandising van evenementen. In dit kader kwamen we ook een leuke actie tegen van DE in samenwerking met het Oranjefonds. via http://online-geschenken.blogspot.nl/2012/07/douwe-egberts-actie.html

Hebben jullie de koppen bij elkaar gestoken en een goed idee bedacht? Dan hebben ze goed nieuws! Het Oranje Fonds stelt tot maximaal € 500,= per Burendagactiviteit beschikbaar. Zo helpen ze om overal in Nederland buurten socialer te maken en mensen met elkaar in contact te brengen. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen wanneer je Burendag op 21, 22 of 23 september viert. Wees er snel bij want het Oranje Fonds heeft een beperkt budget beschikbaar. Op=op!

Aanvragen

Voor buurtorganisaties en particulieren vindt u onderstaand aparte aanvraagformulieren. Let op dat u via het juiste formulier een bijdrage aanvraagt van maximaal € 500,= voor een Burendagactiviteit! Het aanvraagformulier moetuiterlijk 1 september om 12.00 uur bij het Oranje Fonds binnen zijn.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *