Doe de depressie test!

In Nederland lijden ongeveer 780.000 mensen aan een depressie. Zij voelen zich dagelijks niet goed in hun vel zitten en zien het leven negatief in. Mede door de huidige economische crisis en hoge werkloosheid groeit het aantal mensen met een depressie nog steeds. Om te kijken of u een depressie heeft is er nu de gratis depressietest.

Kenmerken van een depressie

Wanneer je lijdt aan een depressie voel je je voor langere tijd slecht. Je verliest je zelfvertrouwen en denkt alleen maar terug, aan de tijd dat alles nog wel over rozen ging. Elke actie die je onderneemt voelt moeilijker en nuttelozer dan eerst. Door dat je in deze spiraal blijft denken krijg je een negatief beeld van de toekomst en zie je geen oplossing voor je problemen. Wanneer je langere tijd depressief bent kun je zelfs last krijgen van eetproblemen, slapeloosheid of zelfs zelfmoordneigingen. Een depressie is echter niet altijd makkelijk te herkennen.

De depressie test

Om snel en eenvoudig te testen of u deze kenmerken vertoont is er nu de online depressie test. Deze test geeft binnen 20 minuten aan of u symptomen van een depressie vertoont. De vragenlijst gaat in op uw gedrag en is opgesteld aan de hand van professionele criteria. Daarnaast is de test gratis en anoniem en daarom de ideale tool om uzelf te testen op een depressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *