Deurbeveiliging: een betere bescherming met eenvoudige middelen

Bij de installatie van schuifdeuren moet u ervoor zorgen dat ze zijn gemaakt van een verstevigd type glas dat heel moeilijk is om te breken. Een nog beter idee is om gelaagd glas te gebruiken, omdat dit nog meer bescherming biedt en het is nog moeilijker om te breken. Het paneel van het alarm ( ook al is het een dummy alarm) moet worden geplaatst in de buurt van de glazen deur om de inbreker af te schrikken en de eventuele inbraak te voorkomen.

Er zijn een aantal basis veiligheidsmaatregelen die uw deur kunnen verstevigen en u en uw gezin dus extra bescherming bieden. De eerste stap is een deurketting  installeren. Dit zal je beschermen tegen vreemden en potentiële valse bellers en zal u toelaten om een onbekende persoon die op je deur klopt te identificeren zonder dat die het huis binnen kan. Ga naar uw plaatselijke doe het zelf winkel en informeer naar dit soort materiaal.

De installatie van een kijkvenstertje zal u een nog hoger niveau van beveiliging geven omdat u niet langer uw deur eerst moet openen voordat je kunt zien wie er aangebeld heeft. Je moet ook heel voorzichtig zijn bij de installatie van brievenbussen in de muur. Deze moeten ver genoeg van de deur verwijderd zijn en mogen dus niet zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de binnenkant van het deurslot.

Het is een goed idee om een lict met bewegingsmelder buiten te installeren in de buurt van de deur. Dit zal u toelaten om op voorhand te zien wie uw huis nadert en om die persoon te identificeren, zelfs als het buiten donker is . Het licht kan een dubbel doel dienen. Het zal ook oplichten wanneer je vrienden, buren of familieleden aan huis komen en het zal hen in staat stellen om hun weg te zien in het donker en te voorkomen dat ze vallen.

Koop uw beveiligingsproducten online, zie Inbraakbeveiliging specialist Alpatech.

Comments are closed.