Defecte garagedeuren maken met spoed

Het repareren van een kapotte garagedeur is specialistisch werk. Vooral wanneer het gaat om een elektrisch bedienbare deur. Kleine mankementen (zoals het vervangen van batterijen) kun je wellicht eenvoudig zelf oplossen. Maar wanneer er zich grotere defecten voordoen, is het tijd om een erkend reparatiebedrijf in te schakelen.

Expertise

Elektrisch bedienbare kantel-, schuif- of roldeuren zijn namelijk voorzien van geavanceerde techniek, die voortdurend in ontwikkeling is. De monteurs van ROMASS zijn op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij voldoende expertise in huis om ook oudere systemen te repareren.

Veiligheid

Buiten de complexheid van de besturingssystemen van dergelijke garagedeuren is er nog een reden waarom je de reparatie van je deur beter over kunt laten aan een vakman. Het kan namelijk onveilig zijn om zelf aan de slag te gaan. Zo staan torsieveren en kabels soms onder hoge spanning, waardoor het gevaarlijk is om deze zelf te verwijderen of vervangen. Onze reparateurs weten exact waar ze op dienen te letten en hebben genoeg ervaring om veilig te werken. Sterker nog, alle ROMASS monteurs zijn in het bezit van een VCA-certificaat.

Garagedeuren repareren

Als je twijfelt of je zelf je deur kunt herstellen, schakel dan een bekwame monteur in. De monteurs van ROMASS kunnen alle soorten deuren van alle merken herstellen. Zij hebben de know-how en ervaring om op een veilige manier je elektrisch bediende deur weer goed werkend te krijgen.

Comments are closed.