De uitstraling doet het ‘em

Hangende oogleden zorgen voor een minder frisse en energieke uitstraling. Maar hangende oogleden kunnen ook andere problemen met zich meebrengen.

Zo kan het zijn dat de overtollige huid boven de ogen kan leiden tot hoofdpijn of zelfs een onaangename druk op de ogen.

Er is maar één optie als het gaat om hangende oogleden en de oplossing hiervoor: dat is een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie houdt in dat uw oogleden weer hersteld worden naar hoe ze vroeger stonden. Maar dan is het wel handig om eerst de oorzaak te weten voor uw hangende oogleden. Naarmate u ouder wordt, verliest uw huid haar elasticiteit. Kortom de huid verslapt en de zwaarte kracht doet de rest. Dit is de meest voorkomende reden voor hangende oogleden. Echter zijn er ook mensen die hier al sinds hun geboorte last van hebben. Dit kan dan genetisch bepaald zijn of als gevolg van zuurstof tekort tijdens de bevalling.

Een ooglidcorrectie is een simpele en kleine ingreep die plaatsvindt onder plaatselijke verdoving. Tijdens de ingreep wordt de ooglid in kwestie onder handen genomen. Als dit allemaal succesvol is gebeurd, dan worden de haarvaatjes dichtgeschroeid. Dit helpt het stollen van het bloed en vervolgens kan de snede gehecht worden. De ingreep is binnen één uur volbracht.  Een ooglidcorrectie herstel is snel, en is een dagbehandeling, dat houdt in dat u na de behandeling meteen weer naar huis mag. Het besturen van een gemotoriseerd voertuig is echter niet toegestaan op de dag van de ooglidingreep, vervangend bestuurd is daarom aan te raden. Faceland heeft meerdere vestigingen in Nederland, zo kunt u altijd terecht bij een vestiging bij u in de buurt. Om een vestiging bij u in de buurt te vinden, kunt u op de website van Faceland terecht of zoekt u bijvoorbeeld op ooglidcorrectie Rotterdam in een zoekmachine.

Comments are closed.