De schooltas die bij je past

Bij de start van een nieuw schooljaar wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Voor meiden betekent dit al gauw dat uiterlijk en fashion net iets belangrijker zijn dan praktisch en comfortabel. En dan heb ik het niet alleen over de outfit waarin ze naar school gaan, maar ook over de niet geheel onbelangrijke accessoire: de schooltas.

Statement maken

Hoewel het digitale tijdperk in opmars is, zijn de zwaar bepakte tassen nog geen verleden tijd. Bij de start van het nieuwe schooljaar gebruikt slechts één op de negen middelbare scholen digitale lesboeken. Desondanks hebben de schooltassen van tegenwoordig een andere functie gekregen. Als een soort statement laten scholieren met hun schooltas en de inhoud zien waar ze voor staan. De persoonlijke smaak is er van af te lezen.

Schooltassen trends

Schooltassen doorstaan veel trends. Rugzakken zo laag mogelijk dragen tot hoog in de nek, allemaal heeft het de revue gepasseerd. Leren tassen zijn niet meer alleen bedoeld voor de nerds en de leraren die rondlopen in de school. Ze zijn speciaal ontworpen om gedragen te worden door fashion minded people. Tegenwoordig is het niet mogelijk om klakkeloos de menigte te volgen met de schooltas, het is juist zaak om er bovenuit te stijgen! Je schooltas hoort uniek te zijn en moet bij je passen. Naast de standaard favoriete merken zoals als Eastpak tassen, Kipling en O’neill, zijn er ook nieuwe merken die het goed doen. Zebra Trends, Cowboysbag en Converse om maar eens wat te noemen. Als je dus opzoek bent naar een nieuwe trendy schooltas is het niet zo belangrijk wat voor merk het is of hoe je het moet dragen. Het gaat er vooral om, dat de tas en jij bij elkaar horen en iedereen mag dat weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *