De ontwikkeling van je kindje volgen met de zwangerschapskalender

Via een zwangerschapskalender wordt goed zichtbaar welke ontwikkeling je kindje doormaakt nu het een eigen lichaam aan het vormen is in je baarmoeder. Het kindje is zo dichtbij en ergens misschien ook weer zo ver weg. Kun je je namelijk een goed beeld vormen van wat het kindje doormaakt terwijl het druk werkt aan de vorming van nieuwe kleine lichaampje? Hoe kun je er zeker van zijn wat er precies gebeurt en hoe weet je wat er in welke fase gebeurd? Het is fijn als je hier antwoorden op kunt vinden.

Gewoon voor geruststelling, maar ook om het hele zwangerschapsproces dat je doormaakt, echter te maken en dichter naar je toe te halen. Wat is er immers mooier dan volledig bewust te zijn van hoe de ontwikkeling van je kindje verloopt? Het is zowel interessant als effectief voor het leggen van een verbinding met je kindje.

30 weken zwanger?

Door een zwangerschapskalender kun je hier goed een beeld door vormen. Op zwangerinfo.com is zo’n zwangerschapskalender beschiktbaar. Op deze website zwangerinfo.com kun je per week bekijken wat er voor informatie beschikbaar is. Of je nu 20 weken zwanger bent of 30 weken zwanger bent, de verschillen zijn duidelijk omschreven.

 

 

Comments are closed.