De nieuwste innovatie in de nagelbranche

Geen normale nagellak maar ook geen normale Gellak. Volgens CND (Creative Nail Design) is het de belangrijkste innovatie in de nagelbranche in jaren: Shellac. Volgens CND zijn met deze eerste hybride nagellak de wereldwijde nagelproblemen voorbij! De revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects nagellak. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

De voordelen van Shellac

Met Shellac heb geen afgesleten randen meer, geen scheuren, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglans nagels die toch flexibel zijn. Wordt wakker met verzorgde nagels, ochtend na ochtend. Shellac Nagellak is dun, flexibel en biedt een sterke bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. Bij aanbrengen van Shellac hoeven de nageloppervlakken niet te worden gevijld, waarmee je de kwaliteit van de natuurlijke nagels altijd behoud. Bij het verwijderen van het product hoeft er niet aan de nagel gevijld te worden, maar week je deze af met een voedende remover. Het resultaat met Shellac nagels? Veertien dagen lang een hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken.

Eigen Shellac uitdrukkingen

De enorme populariteit van Shellac nagellak heeft ervoor gezorgd dat het aanbrengen van Shellac nagels zijn geheel eigen uitdrukkingen kent.

  • Shellacking. Het aanbrengen van Shellac nagellak op de nagels of kunstnagels.
  • Shellacked. Nieuw aangebrachte Shellac nagellak op de nagels of kunstnagels.

De grote vraag naar Shellac producten heeft er toe geleid dat er meer dan vijftig verschillende kleuren beschikbaar zijn. Hierdoor is er voor iedereen de juiste kleur. Er zijn nu vier collecties met ieder hun eigen thema:

  • Paradise collectie
  • Open road collectie
  • Charmed collectie
  • Forbidden collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *