De juiste mix bij Telecom-winkel.nl

Winterswijk 5-7-2013

Telecom-winkel.nl heeft een streepje voor

Het aanbod accessoires voor mobiele telefoons is enorm groot. Je weet soms niet meer waar je moet zoeken. De webshop van Telecom-winkel.nl helpt daar een handje bij. Je kunt namelijk de diverse gadgets en accessoires (zoals hoesjes voor je telefoon) gemakkelijk vinden op merk en type telefoon. Als je vragen hebt, hulp nodig hebt of er problemen zijn kun je daarnaast op deze shop gemakkelijk alle contactgegevens vinden en rekenen op snel en adequaat antwoord. Een echte pre in de wereld van online winkelen. De kunst is om een divers assortiment te combineren met een goede service. Iets wat Telecom-winkel.nl nastreeft en je ook duidelijk terugziet in het ontwerp van de website en de gemakkelijke navigatie.

Breed assortiment accessoires mobiele telefoon

De mobiele wereld verandert snel. Waar je een jaar of 10 geleden nog een klein telefoontje wilde, heb je nu bijna een volledige computer in je zak. Logisch dat de accessoires mee veranderen. De diversiteit neemt toe, maar ook het aantal aanbieders van mobiele accessoires.

Telecom-winkel.nl is één van de online winkels waar je accessoires kunt kopen voor je mobiele telefoon. De winkel heeft een breed assortiment, variërend van een telefoonhoesje tot aan een thermometer. Dat diverse aanbod vraagt om een gemakkelijke zoekfunctie, zodat je niet tussen het ruime aanbod verdwaalt. De webshop van Telecom-winkel.nl speelt daar handig op in. Zo kun je precies jouw telefoon erbij zoeken (merk en type) waarna je een overzicht krijgt van alle accessoires en gadgets die beschikbaar zijn voor jouw type telefoon. Vervolgens zoom je weer in op het specifieke soort gadget of accessoire. Neem bijvoorbeeld hoesjes voor je Samsung Galaxy S3, hetgeen een mooi overzicht geeft van alle hoesjes voor de Galaxy S3. Dat overzicht kun je weer verder specificeren op merk, kleur, type en materiaal. Verder biedt de shop o.a. de mogelijkheid om op het specifieke merk accessoires zoeken; gemakkelijk als je al precies weet wat je wil.

Service staat voorop

Het draait niet alleen om een groot assortiment en een goede navigatie of zoekfunctie. Service is ook een belangrijk aspect bij het online winkelen. De verwachtingen van de consument is bij het online winkelen groot. Snelle levering, liefst dag erna in huis. Als je vragen hebt, verwacht je dezelfde dag nog antwoord. Bij het bestelproces zijn allerlei partijen betrokken, zoals de bezorger, de bank (voor het online betalen) en natuurlijk de webshop zelf. Een webshop moet zorgdragen dat het hele bestelproces gestroomlijnd verloopt en dat de consument eerlijk en snel antwoord krijgt.

Soms is het lastig om in contact te komen met een webshop, laat staan de contactgegevens te vinden. De eigenaar van Telecom-winkel zegt: “Klantenservice staat bij ons voorop. We willen dat direct de telefoon pakken of een mailtje sturen als ze ergens tegen aanlopen. Bij ons kun je rekenen op een snelle en adequate reactie.”

De juiste mix: een divers assortiment hebben en goede service leveren is een vak apart. Ook voor zoiets “kleins” als een accessoire voor je telefoon is dit essentieel, anders kun je het als webshop lastig krijgen in de hevig concurrerende markt.

Over Telecom-winkel.nl

Telecom-winkel.nl is een webshop die een volledig assortiment van accessoires voor mobiele telefoons heeft. Het aanbod varieert van cases, hoesjes en screen protectors tot laders, carkits, headsets en gadgets. Het diverse aanbod, adequate service en toegankelijkheid zijn belangrijke speerpunten van deze webshop.

Meer informatie:

Contactpersoon: Robert van den Aker

E-mailadres: service@telecom-winkel.nl

Telefoonnummer: 0543-551227

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *