Dé complete webshop voor het inrichten van kleedruimten

Bij Lockers and More vindt u alles voor het inrichten van uw kleed-, toilet- en doucheruimtes en omgeving. Van lockers en sloten, van een scheidingswand tot een complete receptiebalie: alleen producten van hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs en bovendien wordt iedere bestelling die bij Lockers And More geplaatst wordt én boven de €250 is, gratis bezorgd op de plaats van bestemming. Dit geldt voor álle in de webshop gekochte producten.  

Doordat de producten in veel gevallen gedemonteerd bij u worden afgeleverd bespaart u op dure productiekosten en is het transport veel efficiënter dan u wellicht vooraf gedacht zou hebben. Ondanks de scherpe prijzen bent u verzekerd van goede kwaliteit, een betrouwbare service en een korte levertijd. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u van deze specialisten in lockers en aanverwante artikelen kunt en mag verwachten.

Ga diefstal tegen, plaats lockers voor uw sporters

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat er jaarlijks een kleine vijfduizend keer sprake is van diefstal op sportverenigingen. Dat is een groot maatschappelijk probleem dat de clubs deels zelf kunnen bestrijden door lockers voor hun sporters te plaatsen. Kijk nu voor de mogelijke lockers op de website van Lockers And More!

Comments are closed.