De berekening van jouw overlijdensrisicoverzekering premie

Bij GoedGenoeg wordt gewerkt met en voor zelfstandige ondernemers, maar als particulier ben je ook welkom bij GoedGenoeg. De overlijdensrisicoverzekering ondernemer is niet alleen voor zelfstandige ondernemers.

De wensen van zelfstandige ondernemers worden door verzekeraars niet begrepen. In die situatie willen we bij GoedGenoeg graag verandering brengen. Wij ontwikkelen onze diensten in samenwerking met ZZP’ers en stemmen onze dienstverlening ook op hen af.     Daarom bieden wij bij GoedGenoeg betaalbare en eenvoudige verzekeringen zoals de overlijdensrisicoverzekering ondernemer.

De unieke benadering van GoedGenoeg
Wat GoedGenoeg zo anders maakt, is de combinatie van klantgerichtheid, netwerken, efficiency en samenwerken door cocreatie. Jij bepaalt zelf waar jij je wel en niet tegen verzekert. Vanzelfsprekend wordt je efficiënt geholpen op de momenten die jou uitkomen. Onze dienstverlening is flexibel, eenvoudig en transparant. Dat is nou verzekeren met ondernemersmentaliteit. Dat maakt de overlijdensrisicoverzekering ondernemer van GoedGenoeg is ideaal voor ZZP’ers: no-nonsense, eenvoudig en betaalbaar.

Ondernemersmentaliteit
Iedereen met een ondernemersmentaliteit is welkom bij GoedGenoeg. Bij ons krijg je eenvoudige en duidelijke producten die je zelf kunt afsluiten en beheren op internet. En juist die soberheid heeft het voordeel dat we goedkoop kunnen werken.

Ook als je geen zelfstandige ondernemer bent, kun je terecht bij ons voor een overlijdensrisicoverzekering.  Met de overlijdensrisicoverzekering Dood Gaan op Overlijdensrisico-verzekering.nu kun je je verzekeren tegen overlijden. Deze verzekering is bedoeld om de mensen die je achterlaat financieel te ondersteunen. Hiermee kunnen zij zorgen voor de financiële lasten na jouw overlijden. Dit gaat om zaken zoals de hypotheekschuld, maar ook als aanvulling op een inkomen.

Je bepaalt zelf wie de uitkering krijgt, voor welk bedrag je je verzekert en je kunt de overlijdensrisicoverzekering maandelijks opzeggen. Kijk voor meer informatie op www.overlijdensrisico-verzekering.nu.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *