Cowboysbag tassen

Cowboysbag is een merk welke de laatste jaren enorm populair is geworden in Nederland. Het is allemaal in 1980 begonnen met het merk Cowboysbelt welke zich specifiek richtte op het ontwerpen van lederen riemen met een vintage uitstraling. Het bedrijf is inmiddels uitgebreid met andere collecties, waaronder de welbekende Cowboysbag tassen en portemonnees.

De stoere collectie van Cowboysbag bestaat uit tassen gemaakt van soepel, gewassen leer. Dit zorgt ervoor dat de lederen tassen een unieke look krijgen wanneer je ze veel gebruikt. Ze worden dus nog mooier tijdens gebruik! Dit zorgt ervoor dat iedere Cowboysbag een unieke uitstraling heeft. Door deze vintage en ruige look zijn de Cowboysbag tassen enorm populair onder de Nederlandse dames en heren.

De collectie Cowboysbag tassen

Alle tassen uit de Cowboysbag collectie worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige leersoorten waardoor de tassen enorm lang meegaan. The Bag is een bekende bestseller uit de collectie van Cowboysbag en niet zonder reden. The Bag heeft namelijk een super fijne indeling waardoor de tas echt een prettige must have is. Cowboysbag heeft echter nog veel meer soorten modellen, allemaal met een ruige en vintage look. Enkele voorbeelden zijn de Colorado en The Little Bag.

Een Cowboysbag is ideaal om mee te nemen naar het werk, school of gewoon bij een middagje shoppen. Bovendien zijn deze tassen verkrijgbaar in allerlei kleuren. Van zwart tot bruin, grijs, rood, paars en geel. Dit is wel zo prettig omdat je dan een Cowboysbag tas kan vinden in jouw lievelingskleur, of juist in een neutrale kleur. Wanneer je niet voor iedere outfit een andere tas wilt aanschaffen is het altijd verstandig om te kiezen voor een neutrale kleur tas, zoals bruin, zwart of grijs. Deze kan je namelijk combineren bij iedere outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *