controle dock leveller

Jaarlijkse verplichte controle dock leveller

Het is belangrijk om uw dockleveller regelmatig te laten controle. ROMASS Business is een bedrijf dat hier al 20 jaar in gespecialiseerd is om uw hierbij te kunnen helpen. Een dockleveller is een deur waar de vrachtwagen achteruit in rijdt om zo zijn vracht op te komen halen, of zijn vracht af te zetten. Wanneer de dockleveller niet meer goed werken kunt u daar met de vrachtwagen niet meer terecht.

Voor dit probleem heeft ROMASS Business hoogopgeleide monteurs die u hierbij kunnen helpen. De monteurs zijn bijgeschoold en beschikken over benodigde certificaten om uw probleem te kunnen verhelpen. Na het onderhoudt kunt u er vanuit gaan dat de laadbruggen altijd in goede staat zijn.

Verder zijn de monteurs van ROMASS Business goed uitgerust, zodat de meeste reparaties ter plekke kunnen worden gedaan en uw dockleveller niet lang stilstaat. De monteurs hebben in hun servicebus altijd de meeste reserveonderdelen en gereedschappen.

Bent u een bedrijf met een dockleveller? Wist u al dat u uw dockleveller wettelijk één keer per jaar moet onderhouden door gecertificeerde professionals? Bij ROMASS Busines bent u aan het juiste adres, want ROMASS Business beschikt over de juiste professionals om uw dockleveller te laten controleren. Online kunt u op de site van ROMASS  Business uw afspraak maken. Voor verdere vragen kunt u op alle werkdagen tussen 09:00 en 17:00 ROMASS bereiken via de telefoon.

Comments are closed.