Co-packing of loonverpakker voedingsindustrie

Dit co-packing bedrijf biedt een grote verscheidenheid verpakkingsvormen aan. Uw product zal altijd in de juiste vorm worden verpakt. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor het verpakken van:

  • Poeders
  • Vloeistoffen
  • Granulaten
  • Stukgoederen
  • Tabletten
  • Capsules

Dit bedrijf biedt de mogelijkheid uw producten te verpakken in: sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, spouted pouches en potten. Bij Macropack B.V. staat bij alles productveiligheid en kwaliteit boven alles.

Waarom uw producten laten verpakken door een co-packing organisatie?

Dit bedrijf is door de verschillende verpakkingslijnen die door de jaren heen zijn gemoderniseerd een toonaangevende loonverpakker geworden die zich hiermee onderscheidt. De grote verscheidenheid op het gebied van verpakken maakt het dat Macropack steeds weer de grenzen opzoekt van het verpakken. Daarnaast staat dit in combinatie met hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ervoor dat dit bedrijf uw de beste verpakkingsmogelijkheden aanbiedt. Dit bedrijf zorgt ervoor dat zij zich aan de afspraken houden die met u zijn afgesproken. Alle afspraken komen zij na en proberen zo klantgericht mogelijk te werken. Een belangrijk punt in deze organisatie is dan ook om service gericht te werken.

Geïnteresseerd in co-packing organisatie?

Wilt u meer weten over de diverse verpakkingsmogelijkheden of over  een loonverpakker voedingsindustrie? Vraag dan nu een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Comments are closed.