CMM start cursus Microsoft Windows 8 App Development

Amsterdam, 8 maart 2013 – Op maandag 6 mei start College of MultiMedia met de cursus Microsoft App Development. Deze achtdaagse cursus bestaat uit twee gedeeltes: C# en .NET introductie en Windows 8 App Development. The Wall Street Journal heeft berekend dat Apps in 2013 ongeveer 25 miljard euro omzetten. Volg nu de cursus App Development en mist niets van deze revolutie!

 

Groeiende belangstelling app development

College of MultiMedia gaf al cursussen App Development voor iOS devices die zeer populair zijn gebleken. Met de introductie van de Microsoft Surface tablet en de bijbehorende Windows Store zal de populariteit van dit platform alleen maar toenemen. De vraag naar apps zal gestaag groeien. Om programmeurs en IT’ers de kans te geven hier hun voordeel mee te doen heeft CMM besloten ook een cursus Microsoft App Development in het leven te roepen.

De cursus bestaat uit twee onderdelen. Allereerst wordt gestart met een driedaagse cursus C# en .NET introductie waar je de programmeertaal waarin apps geschreven worden zult leren. Het vervolg op deze cursus is de vijfdaagse cursus Microsoft Windows 8 App Development waarin je leert hoe je een app bouwt voor Windows 8. Onder andere het ontwikkelen van de GUI, het maken van de voorkant van de app (XAML) en dit koppelen aan de achterkant (C#) zullen in deze cursus behandeld worden. Beide cursussen zijn ook als een bundel te boeken waarmee je in 8 dagen alles leert  wat je moet weten over het ontwikkelen van apps.

De docent, Dennis Gruijs, is al jaren bezig met het ontwikkelen van apps voor bedrijven en consumenten. Zijn specialisatie is Windows maar hij heeft ook apps ontwikkeld voor de iOS en Android platformen. Met zijn kennis en ervaring, gekoppeld aan de expertise van CMM, zal de cursus Microsoft App Development van de allerhoogste kwaliteit zijn. De eerste cursus start op 6 mei en is hier te boeken.

 

25 miljard omzet in 2013

The Wall Street Journal heeft een onderzoek gedaan naar de omzet die er omgaat in de verschillende app stores in 2013. Sinds de introductie van de eerste app store door Apple heeft deze industrie een grote groei meegemaakt en de omzet in 2013 zal dan ook gigantisch zijn: 25 miljard dollar, een groei van 62% ten opzichte van 2012. In deze cijfers is het aandeel van Microsoft slechts minimaal en de markt wordt (nog) gedomineerd door Apple en Android. Dat hier dus nog een enorm groeipotentieel zit is duidelijk.

Daarom voegt CMM, de grootste iOS app trainer van Nederland, nu ook Microsoft App Development aan haar portfolio toe.  Dankzij onze kwalitatief hoogwaardige trainers en jarenlange ervaring zijn wij de specialist bij uitstek op dit gebied. Bereid je voor op de toekomst met de App Development cursussen van CMM!

EINDE PERSBERICHT

Over CMM

College of MultiMedia (CMM) voorziet sinds 1997  in de technische tools en kennis, waardoor de creativiteit en technische capaciteiten optimaal worden benut en op de meest effectieve wijze worden toegepast.

CMM is het eerste geautoriseerde trainingscentrum van Apple in Europa, de enige authorized learning partner professional voor AVID in de Benelux en is tevens geautoriseerd in het geven van trainingen in Maxon en Adobe.

 

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie over dit persbericht a.u.b. contact op met Boy Ligtenberg via tel: 020-4623939 of email: boy@cmm.nl.

http://www.cmm.nl/nieuws/pers                                                                  http://www.cmm.nl/nieuws/

Windows8-Re-Imagined-infographic Surface-Pro-keyboard Surface-tablets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *