Clown huren kan sneller, beter en goedkoper!

De meeste mensen beginnen een zoektocht op internet wanneer ze een clown huren voor een kinderfeest of evenement. Men is dan vaak aangewezen op een van de vele websites waarop ‘gratis’ offertes kunnen worden opgevraagd. Gratis offertes aanvragen klinkt goed maar in werkelijkheid gaat iemand voor op zoek naar een clown om vervolgens de prijs te verhogen met bemiddelingskosten. Deze kosten zijn vaak niet zichtbaar, omdat de bemiddelingskosten bij de clown in rekening worden gebracht, die vervolgens zijn of haar prijs richting de consument weer verhoogt.

Sinds kort kan dit stukken goedkoper. Hoe? Door een clown te benaderen via Topclownhuren.nl. Daar boekt u rechtstreeks bij de clown, zonder tussenkomst van een boekingsbureau. Topclownhuren is namelijk geen boekingsbureau, maar een webportal. Clowns betalen een klein vast bedrag per maand voor een profielpagina op de website. Het is een logische ontwikkeling als gevolg van de toegenomen transparantie door het internet. Wie boekt er tegenwoordig nog een vlucht bij een reisbureau? Dit is hetzelfde principe.

Via deze site heb je bovendien de volledige controle over het boekingsproces, het is goedkoper en bovendien bepaalt de consument, en niet een boekingskantoor welke clown wordt benaderd. Het is toch vervelend om geen enkel idee te hebben welke clown met en offerte zal reageren en of die wel leuk genoeg is? Iedere clown is immers anders en smaken verschillen. Daarnaast is het erg vervelend om te moeten wachten op offertes, want de consument wil tegenwoordig meteen weten waar hij aan toe is. Met een paar telefoontjes is alles meestal geregeld.

De voordelen voor de consument van deze nieuwe website op een rij:
– Betaal niet voor een duur boekingsbureau, maar boek zelf rechtstreeks;
– Eenvoudig en snel zoeken en navigeren op de site;
– Zoek op goochelclown, schminkclown, ballonnenclown, etc.
– Alleen de beste clowns met veel ervaring;
– Geen vervelende reclame of banners op de website;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *