Cloud computing verhoogt de productiviteit

3-10-2012 – Dit jaar hebben steeds meer bedrijven bedrijven gekozen om over te gaan naar cloud computing. Het maakt werken nou eenmaal een stuk flexibeler en kan een flinke besparing zijn in de kosten van software. Cloud software is meestal een stuk goedkoper dan gewone software.

Online samenwerken

Samenwerking is een sterke punt van werken met cloud computing. Met Google Apps is het bijvoorbeeld mogelijk om tegelijkertijd met iemand anders in hetzelfde document te gaan werken. Elke aanslag wordt direct zichtbaar op het scherp van de andere gebruiker. Samenwerken terwijl je ver weg bent van elkaar lijkt zo alsof je gewoon naast elkaar zit. In deze eeuw waarbij het vervoer het mogelijk maakt om steeds verder te reizen gaat online samenwerking een steeds belangrijkere rol spelen. Met de Google cloud service kom je dus een heel eind en verhoog je de productiviteit.

Microsoft doet ook mee

Ook als je bedrijf niet de overstap kan maken naar Google Apps vanwege de afhankelijkheid van Microsoft software kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van Microsoft’s Office 365. Met Office 365 kan je alsnog in de cloud werken en zal je nog steeds gebruik maken van de offline Office pakket. Zo kan je gebruik maken van de sterke punten van offline en online werken en dat maakt MS Office 365 een onmisbare pakket voor veel bedrijven die moderner en productiver willen gaan werken maar ook gewoon met Microsoft software door willen gaan.

Neem voor meer informatie op met Caase.com. de cloud specialist

Caase.com
Hengelosestraat 525
7521 AG
Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *