Chemotherapie Voor Borstkanker.

Chemotherapie voor borstkanker impliceert het gebruik van krachtige geneesmiddelen, die gericht zijn op het vernietigen van de kankercellen. Verschillende chemotherapie medicijnen worden gebruikt bij de behandeling van borstkanker , die of mondeling of intraveneus kan worden gegeven. De medicijnen kunnen ook afzonderlijk of in combinatie gebruikt worden, om hun doeltreffendheid te vergroten. Chemotherapie is een systemische vorm van behandeling, zodat je hele lichaam zal worden blootgesteld aan de geneesmiddelen. Dit geeft aanleiding tot talrijke bijwerkingen, aangezien de kankermedicijnen niet bedoeld zijn voor je hele lichaam. Sommige van de bijwerkingen van chemotherapie zijn: haar verlies, bloedarmoede, misselijkheid, vermoeidheid en mond zweren. Uw immuunsysteem is ook verzwakt, waardoor u meer kans heeft op verschillende infecties. Er kan in de eindfase uiteindelijk meer kwaad dan goed gedaan worden door het gebruik van de chemotherapie voor borstkanker.

Als gevolg van de negatieve effecten van chemotherapie voor borstkanker, gebruiken deskundigen steeds vaker alternatieve behandeling methoden. De focus is gericht op het vergroten van het lichaamsvermogen om zichzelf te genezen, en vooral stil te staan bij gezondheid en voeding in plaats van medicijnen. Een van de alternatieve behandelingsmethoden voor borstkanker  is stressmanagement.

U wordt  geleerd hoe u in het dagelijkse leven om moet gaan met stress, met behulp van technieken zoals meditatie of ontspanning van de spieren.  Een alternatieve kankerbehandeling houdt tevens een gezond, voedzaam dieet in. Een gezond dieet helpt om  belangrijke voedingsstoffen toe te voegen aan je lichaam, waardoor de kanker effectiever bestreden kan worden. Dit gebeurt als u het immuunsysteem verhoogt , terwijl het ook uw energie en kracht verhoogt. In dit geval, is een dieet bestaande uit tal van groenten en fruit aanbevolen. Verder wordt geadviseerd om rood vlees te vervangen door mager eiwit zoals kip en vis. Acupunctuur wint ook aan populariteit, als een alternatieve kankerbehandeling, aangezien het helpt vermoeidheid en pijn te verminderen.

Het is vermeldenswaardig dat dit artikel niet is gericht om het gebruik van chemotherapie voor borstkanker in diskrediet te brengen. Nochtans, gezien de talrijke bijwerkingen, is het raadzaam om alternatieve behandelingsopties te overwegen. Het belangrijkste is om een gekwalificeerde arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat uw gezondheid op geen enkele manier  in gevaar  komt.

Vraag nu uw GRATIS  “survival” gids aan om kanker buiten de deur te houden, maar vooral om u tips en info te geven over het omgaan met de emotionele en fysieke rollercoaster van kanker.
Deze GRATIS Survival Gids staat boordevol nuttige en bruikbare informatie. Het heeft al vele levens verandert het uwe kan het volgende zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *