Chalet.nl: specialist in grote chalets

Woerden, 1 september 2012 – Wintersportspecialist Chalet.nl heeft voor het komende winterseizoen weer een groot aanbod van grote, vrijstaande chalets in de Alpenlanden. Opvallend is de zeer ruime keuze in chalets voor groepen van 10 personen tot maar liefst 50 personen onder één dak.

Dit geldt ook voor grote, hooggelegen skigebieden in Frankrijk als Paradiski (Vallandry) en Les Trois Vallées (Les Menuires), Grand Domaine (Alpe d’Huez/ Oz-en-Oisans) en Les Deux Alpes. Dergelijke gebieden kenmerken zicht door de vele grote appartementencomplexen maar bij Chalet.nl zijn ook in deze bestemmingen een groot aantal vrijstaande chalets te boeken.

Ook Oostenrijk blijft populair voor vrijstaande chalets, met name in bestemmingen als Königsleiten, Zell am See/ Kaprun en Sölden. Chalets kunnen als geheel worden gehuurd of bestaan uit een aantal appartementen die afzonderlijk geboekt kunnen worden.

Nieuw in Oostenrijk: Chalets met catering

Bij Chalet.nl is het mogelijk chalets met catering te boeken. Een welkome extra service die vooral groepen aanspreekt. Vanaf ruim € 30,- per persoon per dag wordt zowel het ontbijt, de middagsnack als het diner verzorgd. Bij vele bestemmingen in Frankrijk is dit mogelijk. Vanaf het komende winterseizoen biedt Chalet.nl eveneens in Oostenrijk chalets met catering aan in bijvoorbeeld Flachau, Fiss en Sölden.

_________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Neem voor beeldmateriaal of overige informatie contact op met Sélina Sijtsma, tel: 0348-434649, email: selina@chalet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *