Camperverhuur bij Ventura Amersfoort

U wilt beleven, genieten en ontdekken. U wilt vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. U wilt op nieuwe plaatsen komen en nieuwe mensen ontmoeten. Als u dit wilt, wilt u een camper huren. Een camper huren kunt u bij Ventura Camperverhuur in Amersfoort. Ventura heeft verschillende campers zodat er voor elke doelgroep een geschikte camper is. Zo hebben wij 2-persoonscampers waarmee u gezellig samen op vakantie kunt. Ook kunt u hiermee bijvoorbeeld overwinteren in een warm land. Verder hebben wij 4-persoonscampers die ideaal zijn als u met uw gezin op vakantie wilt. Wilt u wat meer luxe dan hebben wij een extra luxe 4-persoonscamper voor u. Tenslotte, hebt u een wat groter gezin dan is een 6-persoonscamper wat voor u!

Zeer complete campers

Onze campers zijn zeer compleet uitgerust. Zo wordt elke camper verhuurd met een compleet inventaris. Onze campers zijn uitgerust met alles wat u nodig hebt zoals een grote koelkast en vriezer. Een over met grilfunctie en 12v accu in het woongedeelte. Verder is er ringverwarming en warmwatervoorziening aanwezig. In de zomer kunt u buiten zitten onder de zonneluifel. In de campers is een douche en cassettetoilet aanwezig, samen met een schoon- en vuilwatertank. Achterop de camper is een fietsendrager voor 4 fietsen aanwezig. Om het rijden gemakkelijk te maken zijn de campers uitgerust met achteruitrijcamera en cruisecontrol. Tenslotte is de cabine voorzien van airco.

Bent u op zoek naar een camperverhuur bedrijf in de omgeving van Amersfoort? Camperverhuur Ventura zit in Scherpenzeel, op de grens van Utrecht en Gelderland. Vanuit deze locatie is het ongeveer een uur rijden naar Duitsland.

Camperverhuur en overwinteren

Wilt u overwinteren in een warm land? Dat kan met onze campers! Wij verhuren onze campers ook voor lange periodes en in de winter zodat u de winter niet in het koude Holland hoeft door te brengen maar kunt ontspannen in het warme zuiden.

Camperverhuur

Wilt u ook een camper huren? Camperverhuur bedrijf Ventura Amersfoort heeft een website: http://www.camper-verhuur-ventura.nl/camperverhuur/amersfoort Maak snel uw reservering online!

Comments are closed.