Caase.com tweede tijdens Computable Award 2012 met PON goes Google Apps

Enschede, 2-1-2012

Van de 471 ingezonden IT-projecten werd Caase.com met het ‘PON goes Google Apps project’ door de jury en stemmers beloond met plek 2 van de Computable Award. Deze Award is gekoppeld aan de jaarlijkse ranglijst van de 100 krachtigste ICT-bedrijven in Nederland.

Caase.com migreerde en trainde 12.000 gebruikers – verspreid over 250 vestigingen in 19 landen – van automotive bedrijf PON in Google Apps for Business. Volgens de PON-werknemers is dit het meest succesvolle IT-project van PON ooit, waarvan 85% van de eindgebruikers zeer tevreden is. Eindresultaten van het Google Apps project zijn effectiever samenwerken en communiceren, een hogere productiviteit en een betere kostenbeheersing voor PON.

PON goes Google Apps is een bijzonder succesvol en voortvarend IT-traject, dat voor een groot deel bestaat uit training, communicatie en begeleiding van de gebruikers door de professionals van Caase.com. Het optimaal gebruik en inzicht in de talrijke toepassingmogelijkheden van de Google Apps-functionaliteiten vormen de rode draad in dit traject. Google Apps als business enabler!
Al meer dan 3 jaar is Caase.com succesvol in het inbedden van Google Apps bij talrijke bedrijven. De ervaring, expertise en best practices gebruiken we in ons essentiële traject van Training & Change Management. Zo stimuleren we onze Google Apps gebruikers om waarde in hun bedrijf te creëren met Google Innovatie. Voor het borgen van de resultaten zetten we experience management in.
Overstappen naar Google Apps vereist intensieve, professionele coaching van de medewerkers. Change Management met Caase.com helpt om een nieuwe manier van werk filosofie in te voeren op individueel, team en ondernemingsniveau; en het verhoogt de efficiëntie van de organisatie.

Onze trainingen focussen zich op prettig en effectief samenwerken, doordat onze trainers onder meer succesvolle praktijkvoorbeelden inzetten. Caase.com levert diensten om je te helpen de overstap te maken van persoonlijk werken naar teamwerk. Kortom, van ‘ik werk’ tot ‘we werken samen’.

Wilt u Caase.com ook inschakelen voor uw Google Apps migratie? Neem dan direct contact op.

Caase.com
Hengelosestraat 525
7521 AG
Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *