Burnout – Verbeterde Methoden Werken Echt

Burnout En Lichamelijke klachten.

burnout

burnout

Hoewel het erg zinvol kan zijn is de mens absoluut niet in hokjes te verdelen en vragen specifieke, geestelijke en lichamelijke klachten een specialistische aanpak. Bij een burnout spelen ook heel vaak lichamelijke klachten een  grote rol. Vermoeidheid is er een van.

Het leren omgaan met een stevige burnout is heel wat anders dan gemasseerd moeten worden omdat we een verrekte enkel hebben. Respect voor elkaars werkgebieden kunnen de hulpverlening in zijn algemeenheid alleen maar goed doen.

Burnut hebben  vraagt om stilstaan bij WAT je voelt en WAAROM je dit nu hebt. Het is echt niet zomaar allemaal.

Wat nu?

Behandeling burnout  – welke?

De ene hulpverlener is voor zijn officiële behaalde diploma verder als de andere die al jaren zijn diploma op zak heeft.

Iemand die een burnout heeft, naar een dokter of andere hulpverlener gaat, een medicijn krijgt, en /of ook nog een keurige behandeling anno 2012 voorgeschoteld krijgt van een therapeut, is niet gegarandeerd van al zijn klachten af.

Een juiste hulpverlener is diegene die voor, tijdens en na zijn opleiding helemaal vertrouwd is geworden met mensen die een burnout hebben, en die zien en weten, dat psychische in combinatie met lichamelijke klachten altijd te maken hebben met het huidige leven en werken, en het functioneren van de persoon, die de burnout heeft.

Het is dan ook van groot belang dat je een soort hulpverlening kiest waar “creatief” gekeken gaat en kan worden, en niet alleen maar een “methodiek” of een “medicatie” op los gelaten gaat worden.

Mensen die een burnout hebben heel langzaam inzichten  geven.

Als je de goede hulpverleners met zorg kiest, krijg je vanzelf de goede inzichten toegespeeld. Meestal staan je burnout symptomen niet op zichzelf, maar houden verband met je hele levenssituatie.

Wat er vooral eerst dient te gebeuren als men een burnout heeft is: emoties en gevoelens (leren) voelen en uiten, zeker niet verstoppen, zodat spanningsklachten en/of angsten als die al zijn, niet verdrongen hoeven worden door medicatie.

De “verbeterde methoden” hebben dan ook meestal wel te maken met het gevoel dat er nu ECHT naar je geluisterd wordt en dat iemand ECHT hoort wat jij zegt. Het “opgebrande” gevoel wat iemand met burnout vaak heeft, kan natuurlijk van uitputting komen omdat men veel te veel heeft gedaan, en letterlijk dus is opgebrand, maar heeft stiekum toch ook erg vaak met emoties en het wel of niet uiten daarvan te maken.

HET ECHTE HELPEN.

Als u  burnout verschijnselen, of regelmatig stevige vermoeidheids verschijnselen hebt, en u wilt ECHT van uw klachten af, dan kunt u HIER NU GRATIS RAPPORTEN aanvragen die vol staan met belangrijke “creatieve” informatie. Deze GRATIS  RAPPORTEN hebben al vele levens veranderd, het uwe kan het volgende zijn.

Tenzij u al helemaal blij en vol van energie bent.

Op uw gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *