Brochures drukken online

Er zijn al zeer veel online drukkers te vinden. Tegenwoordig is het mogelijk om de brochure online in een applicatie te laten. Vervolgens kun je dan je eisen en wensen aangeven. Je bijvoorbeeld voor de keus worden gesteld op welk papiersoort de brochures afgedrukt moeten worden en op welk formaat. Een belangrijke optie is natuurlijk het aantal exemplaren dat je wenst. Waarbij een hogere oplage vaak zorgt voor een lagere stukprijs.

De brochures bestel je in verschillende formaten, papiersoorten en aantal pagina’s. Een mooie gelamineerde omslag geeft je brochure een luxe uitstraling en beschermt het.

Een mooi optie, maar natuurlijk niet voor iedereen even handig. Het is in ieder geval een mogelijkheid die een aantal drukkers nu al aanbieden. Het houdt in dat de drukker de folders bij hun netwerk verspreid. Hierdoor kunnen zij ook zorgen voor kortingen. Een mooie bijkomstigheid is dat er na het plaatsen van de bestelling je geen omkijken meer hebt naar de brochures.

Voordelen brochure drukken

Enkele voordelen van brochure drukken online zijn:

  • Voordelig
  • Topkwaliteit drukwerk
  • Kleine oplages geen probleem
  • Luxe afwerking

Naast het drukken verzorgen de online drukkers ook graag het sealen en adresseren. Of het gaat om een catalogus, opleidingsboekje of informatiebrochure, digitaal kan het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *