Boedapest Winter Invitatie: gratis nacht en toegang tot spa bij Agoda.com

SINGAPORE (21 november 2012) – Agoda.com heeft interessante hotelaanbiedingen voor de jaarlijkse Winter Invitatie-campagne in Boedapest, die de lange geschiedenis van de stad en een uniek cultureel aanbod promoot.

Dit is het zevende jaar dat het Hongaars Nationaal Bureau voor Toerisme deze campagne organiseert. Een verscheidenheid aan bedrijven, van busmaatschappijen tot kuuroorden en luchtvaartmaatschappijen, werkt samen om toeristen de meeste waar voor hun geld te bieden tijdens hun bezoek aan de Hongaarse hoofdstad. Als je daar de lage tarieven van de Agoda.com bij optelt, dan is dit met recht een van de beste momenten om deze stad te bezoeken. Een stad die niet voor niets de bijnaam Parel van de Donau draagt.

Het volstaat te zeggen dat de geschiedenis van Boedapest te veelomvattend is om er een korte samenvatting van te maken. De stad is gesticht door de Kelten, versterkt door de Romeinen, binnengevallen door de Mongolen en speelde een sleutelrol in de strijd die Europa vormde van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Boedapest is één van de meest karakteristieke hoofdsteden van Europa. Van het imposante parlementsgebouw en de prachtige burcht van Boeda tot het Heldenplein dat in 1896 werd gebouwd om het duizendjarig bestaan van Hongarije te vieren; er is een lange lijst van historisch belangrijke locaties die bezoekers niet mogen missen.

Maar wat deze Winter Invitatie zo’n geweldige gelegenheid maakt voor een bezoek, zijn de vele aanbiedingen voor toeristen. De hotellijst hieronder bevat fantastische aanbiedingen, bijvoorbeeld een verblijf van twee nachten met de derde nacht gratis of een verblijf van drie nachten met de vierde nacht gratis. Ook krijgt iedere gast bij elke hotelreservering een voucher dat gratis toegang geeft tot de thermale baden Gellért, Széchenyi, Rudas of Lukács. Baden die stuk voor stuk wereldberoemd zijn om hun therapeutische water en prachtige architectuur.

Bovenop dit alles heeft de stad aanbiedingen voor de beroemde Hop-on Hop-off bustours, de rondvaarten van Legenda River Tours en toegang tot het Memento Park, waar standbeelden staan die uit het straatbeeld werden verwijderd toen het communistische regime van Hongarije viel in 1989.

Een volledig overzicht van alle aanbiedingen vindt u hier: www.agoda.com/budapestwinter2012. Alle hotels in Boedapest vindt u hier.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *