Bij welk level ben jij in Candy crush?


Candy Crush wordt in veel gezinnen fanatiek gespeeld. Soms spelen hele families het populaire spelletje en worden er tijdens verjaardagen fanatiek levens voor het spel uitgewisseld. Bij sommige mensen wekt dat de nodige ergernis. Maar veel mensen zijn verslaafd aan Candy Crush en blijven daarom maar spelen om steeds weer een hoger level te halen. Ook lopen er heuse competities met als inzet wie het hoogste level in de kortste tijd heeft gehaald.

Het Candy Crush level dat jij wilt halen
Welk Candy Crush level wil jij als eerste halen? Sommige mensen zijn het spelletje na vier levels al zat, maar er zijn ook fanatieke spelers die het spel al jaren spelen en voor wie het nooit gaat vervelen. Zij spelen het op hun smartphone in de lunchpauze, maar soms ook stiekem tijdens een saaie vergadering op het werk. Dit heeft al tot ongewenste situaties geleid. Ook onder scholieren is Candy Crush populair, dus menig docent heeft al eens een mobieltje in beslag genomen omdat een leerling tijdens de les het spel zat te spelen.

Candy Crush heeft heel veel levels
Het spel Candy Crush heeft heel veel levels. Om de spelers tevreden te houden en ervoor te zorgen dat veel mensen het spel blijven spelen, worden er steeds weer nieuwe levels bedacht door de makers. Zo raak je dus nooit uitgespeeld met Candy Crush. De vraag “Bij welk Candy Crush level ben jij” kan dus voorlopig nog wel even gesteld worden tijdens de lunchpauze op het werk.

Bekijk voor meer tips: Candycrush.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *