Bier aanbieding website

Vorige maand was ik bezig met het plannen van een feest en toen had ik flink wat kratten bier nodig en toen wilde ik niet teveel betalen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor kratten bier en deze in verschillende koelkasten te plaatsen en af en toe bij te vullen. Dit werkte goed, ik heb 1 keer moeten bijvullen en niemand zat zonder een koud drankje dus dat was een succes. Wat ook een succes was de bier aanbieding website die me hierbij hielp. Namelijk bier in de aanbieding, daar staan alle bier aanbiedingen op van alle winkels en ook webshops. Zo ben je verzekerd van een goede koop bij een winkel in de regio.

Heineken bier aanbieding

Zoals ik al eerder vertelde heb ik heel wat kratten gekocht. Ik ging in mijn geval voor een Heineken bier aanbieding. Eerst even gekeken op bier in de aanbieding en toen heb ik deze bij de Makro gekocht voor 9 euro per stuk zonder statiegeld natuurlijk. Zo heb ik mijn goedje van gerst hop en water voor een mooi prijsje kunnen kopen. Ik heb van de 10 kratten Heineken die ik heb gekocht er 8 opgemaakt. Ik niet alleen natuurlijk en daar ging ik bij de aankoop vanuit dat er maximaal 9 flesjes per persoon zouden worden gedronken. Dit kwam aardig uit en zo heb ik nog 2 kratten voor mezelf over.

Bier aanbieding online

Er is af en toe ook de optie om een Heineken bier aanbieding die bij bier in de aanbieding online te bestellen is. Dit kan nog niet via alle winkels, maar dat kan niet lang meer duren. Zo hoef je niet de kratten te tillen en dat scheelt zeker als je in mijn geval 10 kratten bier koopt. Plus je hoeft niet naar de winkel toe. Een bier aanbieding online bestellen heeft dus zo zijn voordelen. Deze optie is mogelijk via bier in de aanbieding. Die sturen je direct naar de juiste pagina om je bier te bestellen.

Comments are closed.