Beter gezicht met botox

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je niets van je omgeving aan moet trekken en daar is natuurlijk ook helemaal niets op tegen, maar aan de andere kant vinden mensen het belangrijk om status te hebben bij andere mensen in de omgeving. De inhoud van deze status kan wel anders zijn per persoon, maar is wel door iedereen gewild. Wat je wilt zijn wordt door jouw omgeving bepaald en zo wil je er graag uit zien zoals je denkt dat andere mensen je willen zien.

Een van de meest voorkomende gedachtes over hoe je moet zijn die vandaag in de maatschappij terugkomen is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg hebben mensen die niet aan dat beeld voldoen minder kans op het krijgen van bepaalde functies in hun carrière. Ook zal er als er geen verschil is tussen twee sollicitanten vaak worden gekozen voor degene die het meeste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Zo komt het dat aantrekkelijke jonge mensen meer kans hebben op bepaalde functies dan mensen die minder aantrekkelijk en mooi worden gevonden. Jonge mooie mensen hebben daarom meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder hebben van die eigenschappen.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien, omdat je dan meer kans maakt op bepaalde functies. Voor veel mannen en vrouwen is dat dan ook de reden dat ze er goed uit willen zien. Dit is dan ook de reden waarom sommige mensen aan plastische of cosmetische chirurgie doen. Zo komt het dat vrouwen een behandeling met botox of fillers doen. Beide behandelingen zorgen ervoor dat je huid gladder wordt waardoor je er jonger uit kan gaan zien. Bij een botox kliniek kan je vaak ook een behandeling doen met fillers waardoor zij wel kunnen zeggen welke behandeling het beste bij je past.

Comments are closed.