Beste Kerstshop verkiezing van start

Beste Kerstshop 2012

Al zitten de laatste warme zomerdagen nog vers in ons geheugen, toch beginnen de kerstkriebels bij de meesten al te komen. De dagen worden korter, zolders worden overhoop gehaald voor oude versieringen en nog voordat we de klok terugzetten zijn we al bezig met de kerstinkopen van dit jaar. Fysieke winkels spelen hier goed op in door al vroeg de kerstschocolaatjes in de schappen te leggen en sprankelende versieringen op te hangen. Maar hoeveel webshops doen dat eigenlijk? Statistieken tonen aan dat mensen al bijna direct na de zomervakantie gaan nadenken over de aankomende kerstperiode en hun kerstinkopen. Een geweldige kans dus voor webshops die zich gemakkelijk en op tijd kunnen voorbereiden op de komende feestdagen.

Gebeurt dit ook? Jammer genoeg niet! Slechts een fractie van de webshops bereidt zich voor op de naderende feestdagen of doet dit veel te laat. Een gemiste kans want juist voor webshops valt veel te behalen. Hier wilden we verandering in zien en dat bracht ons tot het organiseren van de verkiezing tot Beste Kerstshop; een verkiezing waarmee we de webshops die zich wél op tijd aanpassen aan de kerst eens flink in het zonnetje willen zetten.

Hoe werkt de verkiezing?
Om mee te doen kunt u uw webshop met een leuk kerstdesign, -actie of -assortiment tot en met vrijdag 7 december aanmelden. Al deze webshops en worden beoordeeld door een vijfkoppige vakjury en tien webshops worden genomineerd. Zij strijden verder voor de titel van Beste Kerstshop 2012 door zo veel mogelijk publieksstemmen voor zich te winnen. De webshop die op 19 december de meeste stemmen op zijn naam heeft staan mag zich de Beste Kerstshop van 2012 noemen en kan kiezen tussen een jaar gratis Magento hosting bij Byte Internet of de nieuwe Apple iPad mini!Tips om uw shop goed voor te bereiden op de kerst kunt u onze blogpost is jouw shop al kerst-klaar? vinden.

Hoe doe ik mee?
Heeft u een webshop en vindt u uw shop de Beste Kerstshop 2012? Dan kunt u zich gemakkelijk inschrijven via het deelname formulier op de Beste Kerstshop website. En heeft u geen webshop maar wilt u toch kans maken op leuke prijzen? Onder de stemmers worden ook prijzen verloot! Als u zich op de Beste Kerstshop website inschrijft voor de newsmail ontvangt u een seintje zodra de genomineerde webshops gekozen zijn en u uw stem kunt uitbrengen. Zo weet u zeker dat u er op tijd bij bent!

Graag zien we uw webshop of stem terug bij de Beste Kerstshop verkiezing van 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *