Besparen op kosten voor een dakkapel

Dakkapel Expres heeft op donderdag 19 juli haar website gelanceerd. De website biedt particulieren of bedrijven de mogelijkheid om flink te besparen op de aanschafkosten van een dakkapel. Door de unieke landelijke dekking kan op eenvoudige wijze het aanbod van de specialisten worden vergeleken. Door offertes te vergelijken kan tot 40% worden bespaard op de aanschafwaarde.

Nieuw initiatief

De nieuwe website is goed vindbaar in Google, waardoor de consument de website op eenvoudige wijze kan vinden. Wanneer er een dakkapel offerte wordt aangevraagd bij Dakkapel Expres dan wordt deze door het team zeer snel afgehandeld. Door deze adequate manier van handelen heeft u op zeer korte termijn een reactie op de aanvraag voor bijvoorbeeld uw nieuwe kunststof of prefab dakkapel. U kunt bij Dakkapel Expres ook terecht voor houten of aluminium dakkapellen.

Inzet van social media

Er is een belangrijke rol weggelegd voor social media. Dakkapel Expres springt hiermee in op het mediagebruik van de consument. Door nuttige informatie te versturen via Twitter wordt er ingesprongen op tweets van gebruikers. De snelheid en het hoge serviceniveau zijn unieke bedrijfswaarden van Dakkapel Expres waarmee het de consument optimaal van dienst kan zijn.

Comments are closed.