Besparen met je tuin of balkon

Het inkopen van wietzaadjes doe je als en op welke plek je wilt Dit klink uiteraard logisch, maar is dit ook met spruiten zo? Moest jij nooit wachten op je nieuwe wietstekken? Als jou dit nooit gebeurd is, dan ben je 1 van de weinige, daar het ijzingwekkend vaak gebeurd omdat het aanbod niet ononderbroken is door verschillende omstandigheden. Met hasj zaden inkopen heb je hier geen hinder van, je besteld ze flink op tijdsruimte, het liefst nog zo tijdig dat je ze ook nog voor kunt groeien, zodat je erg veel winst kunt pakken. Wanneer je alle uitgaven en baten naast elkaar neer zult zetten, zul je zien dat wietzaadjes een stuk goedkoper zijn dan wietstekken

Wiet zaadjes verwerven heeft vele baten

Dat weed gewas gekweekt vanuit hennep zaden, een verrukt grotere oogst zullen opbrengen indien ze geoogst worden is weliswaar een van de baten. Plantziektes komen min of meer nauwelijks voor bij gewas uit wietzaadjes, bij vegetatie vanuit scheuten gekweekt is dit wel verschillend Hoe frequent is het bij jou voorgekomen dat er tegelijkertijd met de spruiten, ziektes mee genomen worden zoals b.v. spint. Frequent neem je de ziektes mee vanuit je stekken landbouwer, waardoor je de jonge tere stekjes voor de zekerheid meteen moet bespuiten met vergif, wat tevens voor een achterstand zorgt, want de plantjes een dag of drie stagneren door het vergif. Als je begint met wiet zaden aankopen heb je dit vraagstuk niet, de hennep plantjes gekweekt uit hennep zaad, zijn vrij van ziektes, dus je start niet meteen met een achterstand.

Heb jij enkel nog maar gekweekt vanuit stekjes?Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gehad. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever punt. Dat de stekken er wel eens iets anders uit zien, dat kan overkomen of dat ze net iets groter worden, met een andere soort top is ook geen complicatie, dat weekje bijkomend kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere categorie kan wezen, waar jij alleen de pp bedrag voor krijgt. Begin jij vandaag nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Daar je met wietzaden kopen stipt weet wat voor soort je koopt. Zo weet je hoe de planten groeien, hoe flink ze worden, wanneer ze klaar zijn en wat ze opleveren, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit is ook een leuke baat dacht ik zo bij het kopen van wiet zaden.

Comments are closed.