Ben je op zoek naar een psycholoog in Middelharnis?

“Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is dat ik graag jouw verhaal hoor. Dat wat je me wilt vertellen belangrijk is om gehoord te worden. Dat ik het graag wil horen en je dan ook goed kan vertellen wat ik voor je kan doen.”

Ik ben Chris Burgermans en ik geef psychotherapie in Middelharnis.

 

Dat je hier bent,dat je de vragen stelt die je je nu stelt – daar is moed voor nodig. Voor jezelf beginnen toe te geven dat je dit, wat je nu meemaakt, niet alleen kunt, is een enorme stap.

Ik behandel heel veel soorten klachten. Dit zijn een aantal voorbeelden:

Therapie in Middelharnis

Om te beginnen nemen we even de tijd. Als je de eerste keer komt overval ik je niet meteen met allerhande vragen. Je kunt even tot jezelf komen, rustig rondkijken terwijl ik een aantal praktische gegevens met je doorneem. Is dat gedaan, dan kun je je verhaal gaan vertellen. Waarom je komt, waarom je nu komt en waar je hulp bij wilt. Je hoeft niet alles precies te weten of in woorden te kunnen uitdrukken.

Wil je meer weten over therapie in Middelharnis en omstreken?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

Comments are closed.