Belgische poorten service Lochristi helpt u verder

Heeft u een defect aan uw poort en bent u opzoek naar een vakkundige technieker? Zoek niet verder. De techniekers van de Belgische poorten service Lochristi van ROMASS lossen het probleem voor u op. Of het nu gaat om een paneel die eruit is gereden, een motor die defect is of een gebroken staalkabel. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Ze hebben jaren lange ervaring in het herstellen van alle merken poorten en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Belgische poorten service Lochristi

ROMASS begrijpt dat een defecte poort vervelende situaties op kan leveren. Wellicht kunt u de poort niet meer openen waardoor u uw auto niet uit de garage kan rijden. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zo min mogelijk overlast ondervinden aan een defecte poort, zijn onze techniekers 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een herstelling aan te melden. De Belgische poorten service komt zo spoedig mogelijk langs om het probleem op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat een poort weer goed functioneert na een herstelling, is het van belang dat er eerst achterhaald wordt wat het probleem veroorzaakt. Defecte onderdelen of een verkeerde afstelling van een poort kan ervoor zorgen dat een poort niet goed meer kan functioneren. Zodra een van onze techniekers achterhaald heeft wat het probleem is, gaan ze aan de slag om dit op te lossen. Defecte onderdelen worden gedemonteerd en indien mogelijk gemaakt. Als het niet meer mogelijk is om een onderdeel te maken, wordt deze vervangen. Al onze servicetechniekers beschikken over een mobiele werkplaats met een voorraad van reserveonderdelen. Dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen en de juiste vak kennis, kunnen de meeste problemen direct op locatie opgelost worden.

Hoe kan ik een herstelling aanmelden?

Wilt u een van onze ervaren techniekers van onze poorten service inschakelen om uw poort te herstellen? Ga dan snel naar onze website. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer. Wilt u liever telefonisch een herstelling aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 077/484996.

Meer informatie over onze Belgische poorten service en diensten kunt u terug vinden op onze website.

Comments are closed.