BARF online bestellen

Steeds meer mensen bestellen hun hondenvoer online. Niet alleen hondenbrokken maar ook steeds meer BARF hondenvoer wordt via het internet verkocht. ObObO is de eerste Nederlandse dierenwinkel die landelijk diepvries dierenvoer verstuurd op basis van – vandaag besteld, morgen in huis. KVV, Barfmenu, Ropadog, Smuldier ObObO heeft het allemaal en meer…

Ook heeft ObObO online dierenwinkel een geweldige herhaalservice. Deze stelt de klant in staat om de bestelling gratis te laten herhalen. Men hoeft niet iedere keer een heel bestelproces te doorlopen maar kan eenmalig een bestelling doen en deze met een interval geregeld laten bezorgen. Deze herhaalservice voor dierenvoer is uniek in Nederland en veel bedrijven proberen te volgen.

Online dierenwinkels hebben de toekomst. Huisdier eigenaren bestellen graag online omdat ze op deze manier niet iedere keer hoeven te sjouwen met grote zware zakken hondenvoer. Vaak is de prijs online ook lager dan in de dierenspeciaalzaak. Bestel vanaf nu al je producten bij ObObO dierenwinkel! Gebruik nu de welkomstkorting van ObObO en ontvang 10% korting op je eerste bestelling met herhaalservice. De herhaalservice is niet verplicht maar wel heel erg handig.

Weet je nog niet precies welk voer je wilt voeren aan je huisdier dan zit de klantenservice voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Comments are closed.