Ballerina’s vervloeken of niet?

Toegegeven, het zijn niet de meest vrouwelijke schoentjes: ballerina’s. De platte schoenen zijn voor sommige vrouwen favoriet. Anderen vervloeken ze. We zetten de voor- en nadelen van dit type schoen op een rijtje.

Groot aanbod ballerina’s

Tegenwoordig vind je een heel groot aanbod en grote variatie. Neem bijvoorbeeld de ballerina’s die Sooco.nl aanbiedt. Trendy flatjes in uiteenlopende kleuren en modellen. Bijvoorbeeld gevlochten schoentjes, met applicaties of diverse bandjes. Uiteenlopende merken en materialen.

Voordelen ballerina’s

Het grootste voordeel van ballerina’s is natuurlijk het comfort, hoewel daar ook wel wat nadelen aan verbonden zijn. Als je een goed paar flatjes hebt kun je soms uren rondwandelen. Ze zijn praktisch en de trendy modellen staan ook nog eens leuk. Ze passen goed onder een wat strakkere broek, maar kunnen ook gedragen worden onder een rokje of korte broek. Ze zijn ook

Nadelen ballerina’s

Ballerina’s hebben ook nadelen. Ze geven niet altijd de beste ondersteuning. Als de zool heel dun is voel je soms ook alles waar je overheen loopt. Ook maken ze een outfit soms juist te kinderlijk of heb je er simpelweg niet “de juiste benen” voor. Sommige kleinere dames zweren bij schoenen met een hak, maar een paar ballerina’s kan soms juist heel leuk staan! Het allerbelangrijkste is dat je draagt waar je je lekker in voelt.

Waar vind je ballerina’s?

Waar vind je nou echt leuke ballerina’s? Het aanbod Sooco ballerina’s is heel trendy en divers. Eén van de sterkere punten van deze online winkel is het feit dat ze heel regelmatig het assortiment vernieuwen. Je kan ook op verschillende manieren betalen. Binnen Nederland kun je gratis retourneren (wat je tegenwoordig trouwens als goede shop eigenlijk sowieso moet bieden).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *