Baden in goud

Een Jacuzzi of bubbelbad is voor veel mensen al een luxe product. Maar wat nou als je dit product maakt uit de meest luxe materialen die we kennen, dat moeten twee Italiaanse ontwerpers gedacht hebben.

Wanneer we het hebben over baden in luxe, dan komt de Acaro Martini Jacuzzi toch heel dicht in de buurt. Hij is ontworpen door twee Italiaanse Designers genaamd Giacomo Arcaro en Roberto Martini, die de Jacuzzi naar zichzelf hebben genoemd.

Deze Jacuzzi ziet er niet alleen luxueus uit, hij is ook nog eens gemaakt van luxe materialen. Dit bad is gemaakt van 24 karaats goud. Aan de zijkant zitten studs van Swarovski kristallen, vergulde accessoires en diamant kranen. Wanneer u vertoeft in deze bubbelbad voelt u zich een echte koning of koningin.

Na een drukke dag alleen of samen met uw partner even de dag aan zich voorbij laten gaan en heerlijk tot rust komen in het warme water van het bubbelbad. U hoeft niet langer meer de deur uit om op zoek te gaan naar ontspanning en ook dure wellnesscentra zijn verleden tijd.

Naast ontspanning biedt een Jacuzzi ook tal van positieve effecten op uw gezondheid. De spieren ontspannen volledig, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en pijn in ledematen worden verlicht.

Men denkt vaak dat alleen welvarende, rijke mensen een spa bubbelbad kunnen aanschaffen. Echter zijn de prijzen van een spa bubbelbad zeer toegankelijk en voor bijna iedere portemonnee mogelijk. Een Jacuzzi kopen is een echte aanrader als u jaren lang wilt genieten van ontspanning en welzijn.

Comments are closed.