Baan in de sociale sector?

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in het sociaal domein? Kijk dan niet verder dan onze website. Wij bieden u vele verschillende vacatures aan in de sociale sector.

Voor alles wat u kunt willen hebben we wel een plek. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze vacature schuldhulpverlener. Wanneer mensen grote schulden hebben opgebouwd ben jij degene die hen helpt daaruit te komen. Dat kan een lastig proces zijn, maar geeft jou wel veel terug.

Of bekijk onze vacature junior wmo consulent. Hierbij ga jij naar mensen toe die misschien zelf niet ergens heen kunnen komen en dan kom je samen met hen tot een oplossing voor hun problemen.

Wij hebben ook vele vacatures voor als je bij de gemeente zou willen werken. Werken bij de gemeente houdt meer in dan je zou denken. Er zijn administratieve vacatures maar ook vele hulpverlener vacatures. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Maar we hebben vast voor iedereen iets.

Professional Partners scheidt zich van anderen doordat wij om de mens zelf draaien. Al onze vacatures hebben te maken met mensen en hen bijstaan. Samen maken we het verschil. Elke dag opnieuw. Al onze banen maken verschil. Mensen helpen is het meest waarderende wat je kan doen volgens ons.

Onze locaties zitten in Zoetermeer, Amsterdam en Eindhoven. Uiteraard kunt u ook online, via de mail of via de telefoon contact met ons opnemen als u interesse heeft in een bepaalde vacature. Ook kunt u een videosollicitatie insturen. Daarmee kunnen wij ook goed peilen wat voor persoon u bent.

Laat zien wie jij bent. Dat overtuigd ons pas echt. Wij werken met echte mensen, dus laat jezelf zien. Wees niet bang om anders te zijn en heb vooral een passie om anderen te helpen. Wij houden hier van compassie, dus laat dat zien.

Als je interesse hebt in een vacature van ons, laat dat vooral zien!

Comments are closed.