Aziatisch Restaurant Curacao

DushiDeals heeft weer een heerlijke deal online. De deal is een heerlijk diner aan de zuidkust van Curaçao. Restaurant Curaçao. Een uitkijken op een mooie zonsondergang is het een genot om te dineren bij Restaurant Miramar. De Aziatische gerechten bij Restaurant Miramar zijn een genot om te proeven. De DushiDeal van Restaurant Curacao is:

Geniet van een heerlijk 3 gangen diner voor 2 personen bij Restaurant Miramar met 50% korting van $64,- voor $32,-!! ($16,- p.p) Koop dit heerlijk diner met 50% korting.
Via www.dushideals.com kunt u zich gratis inschrijven en deze heerlijke en lekker deal Restaurant Curaçao aanschaffen. Om nog meer heerlijke deals voorbij te zien komen en niets te missen moet u niet langer wachten en zich snel gaan inschrijven.

Curaçao restaurant

Restaurant Miramar heet u graag welkom! Vanuit het buiten raam heeft u een prachtig uitzicht op de oceaan. Wij bieden een breed scala aan Aziatische gerechten. In de avond kijkt u naar de geweldige zonsondergang onder het genot van uw diner. U kunt ontsnappen aan de hitte en heerlijk binnen zitten, maar wij bieden ook prachtig terras aan. Het terras biedt een nog mooiere uitzicht over het water.

Het modern en chique restaurant laat u ontspannen en genieten van de Aziatische keuken. Wij laten u de echte smaakvolle Aziatische gerechten proeven met een Caribbean touch.

Miramar Restaurant Curaçao

Highlights
– Een schitterend uitzicht op de zuidkust van Curaçao
– In de avond een geweldige zonsondergang
– De beste Aziatische keuken van het eiland!
– Bij het voorgerecht een soep naar keuze
– Bij het hoofdgerecht keuze uit alle gerechten van de kaart
– Bij het nagerecht tiramisu

Miramar Curaçao

DushiDeals is dé online korting site waar u minstens 50% korting krijgt op tickets, hotels, Restaurant Curaçao, welness, spa, puppycursussen, nagels en nog veel meer. Iedere dag weer een spectaculaire deal online. Koop de deal binnen de tijd van de deal. Surf snel naar www.dushideals.com en schrijf je gratis in en koop de geweldige deals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *