Album release Elenne May in de Sugar Factory Amsterdam

Elenne May is een Amsterdamse alternative singer/songwriter. Zij zingt over mensen, kwetsbaar of sterk, jong of oud in voor, maar vaker in tegenspoed.
Meer dan een jaar na de EP Lilies and Blue Veined Hands komt haar debuut album Misleadingly Soft uit. Op 15 november zal dit gevierd worden in de Sugar Factory Amsterdam.

Misleadingly Soft, opgenomen in de Zeezicht Studio’s in Haarlem, is een geslaagde introductie tot de magische en realistische wereld van de zangeres in het wit. Elenne tovert met woorden, stemmingen en met sfeer. Haar feeërieke songs zijn verwant aan die van Kate Bush, Agnes Obel, Joanna Newsom en de Oostenrijkse chanteuse Soap and Skin. Haar verhalen zijn echter helemaal van haar zelf.

Nog geen 3 weken na haar deelname aan de halve finale van de Amsterdamse popprijs en haar optreden bij Giel Beelen zal Elenne op 15 november Misleadingly Soft ten gehore brengen in de Sugar Factory Amsterdam. Versterkt door haar vaste band en een strijkkwartet, zullen de verhalen van Elenne tot leven worden gewekt en tot diep in de nacht doorklinken.

Elenne May zal om 21.00 uur starten. Het voorprogramma wordt verzorgd door European Daughters, zij zullen om 20.30 beginnen.
Bekijk voor meer informatie: www.elennemay.com of www.sugarfactory.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *